2021-01-19 07:57:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma csalódhat valakiben, akire eddig nagyon számított

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Kos jegyében jár. Egy váratlan esemény könnyen felboríthatja a mára tervezett dolgait. Ha ez így van, próbálja meg a lehető legjobbat kihozni a nem várt helyzetből is. Önnek különös tehetsége van arra, hogy a rosszat jóra fordítsa.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon úgy tűnik, hogy egy sikeres szerződéskötésen már túl van, most már várhatja a munkahelyi sikereket, előléptetést, de az is elképzelhető, hogy új helyen kezd. Makacs Bikaként először fél tőle, de majd megszokja, mert örül a kihívásoknak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Energikusan, vidáman ébred, most szinte semmi sem tudja letörni a jókedvét. Azaz valami mégis: ha egy ismerőse alaptalanul megvádolja valamivel. Védje meg magát, ne hagyja, hogy rossz hírét keltsék!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A szokásosnál érzékenyebb hangulatban telhet a mai napja. Nem kellene mindent a lelkére vennie, de lehet, hogy túl fáradt és nyűgös ahhoz, hogy higgadtan gondolkozzon. Kérjen segítséget egy családtagjától, és kerülje a túlzott megerőltetést!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Kos-hold még szenvedélyesebbé teszi amúgy sem lagymatag természetét. Ez egyfelől jó hír, hiszen hatalmas vehemenciával veti magát a feladataiba, másfelől azonban túlságosan temperamentumos lehet, ezzel pedig (újabb) ellenségeket szerezhet magának.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Reménytelien alakulnak a dolgai a mai napon, és ehhez csak egy kicsit kellene változtatnia a hozzáállásán. Talán túl kritikus másokkal, nem tudja elengedni a saját előítéleteit, vagy a maximalizmusa lehet a kárára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Akarva, vagy akaratlanul, de ma igencsak megkavarhatja a dolgokat maga körül. Az intrikusság nem szép dolog, még akkor sem, ha eleve jó volt a szándéka. Ha azonban ezzel összeveszejt másokat, akkor az sem számít, hogy eredetileg jó szándékkal intézte a dolgait.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Kos jegyén halad keresztül. Izgalmas és mozgalmas napra számíthat. Próbálja meg pozitívan felfogni a dolgokat, és akkor nagyon sok jó is kisülhet belőle, még akkor is, ha túl sok minden történik egyszerre.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Olyasvalakivel hozhatja össze a sorsa, akit legszívesebben elkerülne. Legyen több türelme ahhoz, hogy kibírja: a végén, meglátja, még élvezni is fogja a találkozást. És hogy hasznára lesz a későbbiekben, az egészen biztos!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma csalódhat valakiben, akire eddig nagyon számított. De meglehet, hogy az ön elvárásai voltak túlzóak. Vagy az emberismerete nem működött jól: olyanban bízott, akiben nem lehet. Zárja le a dolgot magában!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyan dolgokon felesleges rágódnia, amin úgysem tud változtatni. Nézze mindennek a jobbik oldalát, ahelyett hogy marcangolja magát. És vegye számba azokat a dolgokat is, amiben igazán ön mondható a nyerőnek.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha szingli, akkor megismerkedhet valakivel. Eleinte úgy tűnik, csak baráti beszélgetés folyik önök közt, de lassan kiderül, hogy több ez a szimpátiánál. Bízzon magában, és kezdeményezzen bátran!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: